Aletsch Buzulu: Eggishorn gidiş dönüş Teleferik Bilet

Gidiş-dönüş teleferik bileti ile vadiden güneş platosuna veya Aletsch Arena’nın bakış açılarına rahatça seyahat edin. UNESCO İsviçre Alpleri Jungfrau-Aletsch Dünya Mirası Sit Alanı’nın güzelliğini keşfedin ve tadını çıkarın.

Aletsch Buzulu: Eggishorn gidiş dönüş Teleferik Bilet

Öne çıkanlar
  • Büyük Aletsch Galcier – Alpler’in en uzun buzulunu görün
  • Panoramik manzaraların nefes kesici güzelliğinin tadını çıkarın
  • Bu UNESCO Dünya Mirası Alanında çarpıcı manzarayı içinize çekin
Tam açıklama
Fiesch’ten Eggishorn noktasına 20 dakikalık bir teleferik yolculuğuyla çıkın. Sınırlı hareketliliği olanlar için kolay ve uygun olan Fiescheralp’te hızlı bir değişiklik yapın; Eggishorn, tekerlekli sandalyeler ve bebek arabaları için uygundur.

Eggishorn’un tepesine ulaştığınızda, 2869 metre yükseklikte etkileyici manzaraya gidin. Büyük Aletsch Buzulu’nun tüm uzunluk ve genişliğine, görüntüleme platformundaki tüm ihtişamıyla hayran kalın. Arkanı dön ve yüksek tepelere ve İsviçre’nin en ünlü dağlarına bak. Mönch, Eiger, Jungfrau, Wannenhorn ve Finsteraarhorn’u gözlemleyin. Bölgenin batısındaki Weisshorn’a, Dom ile Mischabel grubuna ve Matterhorn’un nefes kesen 360 ° panoramasına hayran kalacaksınız.

Oradayken, bakış açınızdaki uğurlu taş üzerine dileklerinizi, endişelerinizi veya mutlu anlarınızı yazın, böylece daha hafif bir adım ve daha hafif bir kalp ile vadiye geri dönebilirsiniz. Turun sona erdiği Fiesch kentine geri dönmek için gidiş dönüş teleferik biletinizi kullanın.

Neler dahil?
  • Teleferik bileti (gidiş dönüş)

Yorum bırakın